Hollister Nederland Online Shop 71% Korting!

Maar het was niet alleen een verzameling van getij huismerk , maar het is ook een platform voor samenwerking en creatieve persoon . In het platform paard Vogezen , DEVILNUT hoofd van de vorige paar honderd duizend meer dan tien miljoen in de verkoop en nu , in aanvulling op niet meer bekende merken door samenwerking met de Fu Ma heeft aanzienlijke progressi.Hollister " Onze samenwerking Hollister is zeer open nu , zolang je een goed idee hebt , kunnen we samenwerken en we doen niet alleen business platform , een platform voor de ontwikkeling van de samenwerking op dit gebied , denk ik dat het paard is in de promotie van Corfu retail vooruitgang , dat is zeer significant.

Veel consumenten Nike , Adidas , Hollister milaan enz. Tide merk ik vond het leuk , maar niet al deze producten, zoals Tide merk prijs die iedereen kan betalen . " Zoals hierboven , wil Fu Ma willen consumenten te voorzien van zowel een deel van de Tide merk , maar de prijs kan krijgen meer mensen aan het merk te aanvaarden , voor de toekomst Fu Ma zullen hun eigen merken , zoals Rover Hollister outlet paarden hebben de macht over de prijzen , om meer voordelen aan de consument , die in staat is de waarde van onze Fu Ma place weerspiegelen.

Volgens de heer Wu Jianguang geïntroduceerd in 2013 herfst en winter , Hollister was rome Maar houd NIKE , VANS , NEW BALANCE aan de hand van andere merken zal zich richten op het ontwikkelen van hun eigen merken , merken variëren volgens de stijl trends , zoals de Afrikaanse wind , wind en andere steden worden genoemd . Als de markt kan verdragen , maar was onafhankelijk productontwikkeling Hollister percentage Hollister Nederland zal oplopen tot 50 %.

De winkels in de terminal , Hollister nederland Corfu Club oriëntatie gebaseerd op de karakters van de consument geeft hen een stijl van een andere manier , zodat mensen zoals Fu Ma echt blij . " Sommige consumenten zijn introvert , wij , door middel van kleur , stijl , enz. zodat deze consumenten tevreden , en sommige consumenten zijn meer open , en we laten hen een gevoel van verbondenheid met een Hollister Nederland bepaald symbool , hebben we producten vers aangenomen consumenten uit te leven , moed , en ik voel me gelukkig is een grote markt.

In aanvulling op het bovenstaande , de heer Wu Jianguang zei dat de toekomst zullen meer kleuren van paarden was , Hollister officiële website als de creatie van Fu Ma PIO , zal deze vorm zijn kern Fu Ma , naast andere modemerken zoals mond aap , DEVILNUT , HAPPYTEE Mayday Tide merk en het aantrekken voer het paard Vogezen PLUS product dat niet alleen schoenen , maar omvat ook kleding en tassen en andere producten , ik hoop Hollister Nederland dat de trend van kleding en schoenen hier agglomeratie- effect , laat Fu Ma Chao echt PIO geworden heilige land.

Naast de introductie van modemerken , zal Fu Ma het concept van muziek , sport en andere jonge mensen, zoals de fiets trend van de dingen weggenomen worden . In de kanalen , Hollister Fu Ma PLUS Selecteer afdeling , samenwerking MALL NEW BALANCE Hollister Nederland merk ontwikkeling momentum in de afgelopen jaren , de heer Wu Jianguang lijkt meer een symbool van de terugkeer van de sport -producten . Beweging wordt gemaakt in de toekomst Fu Ma verzameling van multi - brand stores , in deze verzameling van winkels , Fu Ma toetreden sport en kunst . Hollister milano "Nu , de campagne is een virtuele sport , het is meer van een casual , Hollister outlet toekomst Fu Ma te doen deze professionele sport sportsman , Corfu Club en de trend in de beweging tussen , neem dan een kabel aan elkaar te verbinden , dat is een innovatie ik denk dat het succesvol zal zijn in deze vorm , zullen er meer merken Hollister Nederland beschikbaar, die voor de detailhandel , is het zeer belangrijk.

 

 

Copyright © 2013 http://www.poecilia.nl/hollister.htm. Powered by Hollister | www.google.nl.